Over ons

FourceLabs bestaat uit gepassioneerde interaction en game designers die toegepaste speelse ervaringen ontwerpen.

Interesse?
info@fourcelabs.com
+31 (0)6 42633703

Trek de aandacht

Een unieke prikkelende spectaculaire game trekt de aandacht, blijft je bij en wil je delen met je vrienden. Wij ontwerpen en produceren een passende game op maat, waarbij we natuurlijk rekening houden met de inhoudelijke koppeling, robuustheid en vervoerbaarheid.

Interessant voor
Partijen die graag spektakel willen en de aandacht willen vestigen op hun boodschap of product.

Context: Festivals, marketing campagnes

> Wip’n’Kip
Winnaar Cinekid Publieksprijs 2011

Versterk de beleving

Wij creëren spelwerelden om de gewenste beleving van ruimte te stimuleren. Een ervaring arme ruimte krijgt zo betekenis. Het verbindt mensen en zorgt voor een sfeer waar gelachen wordt, mensen open staan voor contact en de verloedering wordt tegengegaan.

Interessant voor
Publieke ruimtes die ervaring arm zijn, of graag en wat positievere uitstraling zouden hebben.

Context: Wachtruimtes, winkelcentra

> Friends

Spelend leren

Je leert het meeste door het te doen. Wij brengen spelers in de positie dat ze betekenisvolle keuzes maken en leren van de consequenties. De ervaring van het vereenvoudigde model van de spelwereld, zorgt voor een vergroot begrip en inzicht van de complexe realiteit.

Interessant voor
Organisaties die een inhoud wil ontsluiten op een manier die beklijft.

Context: musea, educatieve instellingen

> Vredepoort

Ons team

Karel Millenaar

President of Play. Karel maakt lelijke dingen mooi en saaie spellen leuk. Herkenbaar aan net pak, afro en ongehinderd taalgebruik.

(Oud) Stagiaires & Medewerkers

Maarten Förster Anouska de Graaf Bas Moerenhout Agnes Van Es Cedric Van Putten Esther Wijdeveld Maikel Janssen Jim Hendriks Frouke Richter Hans Soek Joeri Pels Sjanine Hendrikx Wytze Kamp Onno Frederiks Sjoerd Van Renselaar Willemijn Kriekaard Tim Bosje Niels Jansen Sonja Van Vuure Lilian Bosch chantal emiel ronald renee Thijs Engelen Kenrick Ouwehand Michel Marsman Richard van Dulken Kitty Calis Esmeralda Massaut

Veteranen

Julius Huijnk Sylvia van der Leen Adriaan Wormgoor Joeri Oltheten Justin van Luijk Marc De Vreede Kenneth Nelson Danny van den Bree

Klanten

Onze klanten hebben veelal een sterke identiteit en zijn toekomstgericht.

Wij spelen graag samen met

En natuurlijk al onze oud-stagiaires!