HippiTeaHop

HippiTeaHop is een interactieve hinkelbaan voor het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De hinkelbaan staat in verbinding met een scherm dat er boven hangt. Op dit scherm wordt op kleurrijke wijze aangegeven op welke getallen je moet hinkelen om punten te scoren.

Klant: Corio
Locatie: Hoog Catharijne, Utrecht

HippiTeaHop is een interactieve hinkelbaan in winkelcentrum Hoog Catharijne. HippiTeaHop is gemaakt in opdracht van Corio. Deze organisatie wilde een interactief spel in Hoog Catharijne, dat de aandacht vestigt op het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum. Het spel werkt sfeerversterkend, waardoor het winkelcentrum een aangenamere plek wordt.

HippiTeaHop bestaat uit een hinkelbaan met sensoren, en een spel op een groot scherm. De hinkelbaan staat in verbinding met het scherm. Om met het spel te beginnen spring je op de startknop. Vervolgens wordt op het scherm op kleurrijke wijze aangegeven op welke getallen je moet springen. Als je het goed doet, scoor je punten. Maak je een fout? Dan kan je het altijd nog een keer proberen! Het spel kent verschillende moeilijkheidsgraden, wat het leuk maakt om het meer dan één keer te spelen.

Meegeholpen met de ontwikkelingen hebben: Colorbleed en Gray Lake Studios